Obzory uvádí: FISH TANK

Příběh o dospívající dívce žijící v chudé čtvrti anglického Essexu, jejímž jediným zájmem je tanec, vybral pro večer s Obzory věnující se vyprávění scenárista Štěpán Hulík, autor kritiky opěvovaného scénáře k televizní sérii Hořící keř.

Proč vybral právě film anglické režisérky a scenáristky Andrey Arnold? Přijďte si poslechnout, jak přemýšlí scenárista o příběhu filmu, který teprve čeká na zfilmování. Jak se píše scénář pro společnost formátu HBO, nebo jaké je postavení scenáristy v procesu výroby filmu.

Tentokrát vyjímečně v pondělí!
Fish Tank, Andrea Arnold, 2009, Velká Británie, Nizozemsko, anglická verze/české titulky, 123 min
Studenti: 90kč, Ostatní: 120kč
————————————————————————————-
A story about a teenage girl growing up in poor neighborhood of Essex whose only interest is dance was chosen for an evening devoted to film story by screenwriter Štěpán Hulík, the author of the praised TV series Burning Bush.

Why did he choose the movie by british director and screenwriter Andrea Arnlod? Come and see, how a screenwriter thinks about the film story, which is about to be filmed. What is it like to write for a company like HBO, or what is the position of a screenwriter in the process of filmmaking.

Fish Tank, Andrea Arnold, 2009, Great Britain, Netherlands, english version/czech subtitles, 123 min
Students: 90czk, Others: 120czk

Bookmark the permalink.

Comments are closed